Sider

tirsdag 29. september 2009

Vaksinering og bygging av hundehus mens man drømmer om snø.

Livet her på Lakrishusky går sin skjeve gang. På lørdag hadde vi veterinæren innom og vaksinerte alle 17 stk og satte inn chip på unghundene. Da har vi endelig fått gyldig grunnvaksine på alle de voksne, og da er det tre år til de skal ha sin neste sprøyte. Heldigvis.. Det vil si at hvis kennelen består av de samme hundene neste år, så er det bare! 9 som skal ha vaksine da. Sto over å sette inn chip i valpene denne gangen for de har enda så alt for stor pels i forhold til kroppen, så jeg er redd chipen bare hadde falt ned i en av føttene eller noe.. ;-P Det er jo tidsnok å merke dem til neste år i forbindelse med vaksineringen.

Ellers så har Kristian laget ferdig ett nytt hundehus. Det er nå ferdig malt og står til tørk i garasjen. Enda så ligger vi litt etter i forhold til hvor mange nye hundehus vi kunne ha ønsket å ha ferdig til vinteren. Hvis vi skal bytte ut alle de husene som skulle vært byttet ut + ha noen plasser til overs, så må vi bygge 4 doble hus til. Ett til er absolutt minimum.

Det begynner å bli kaldere i været og det meldes at det allerede har snødd i Grong. At vinteren kommer er jo fint, men samtidig har vi mange prosjekt som skulle ha vært gjort ferdig, så om den hadde kunnet vente LITT så hadde det også vært fint ..

2 kommentarer:

Tone sa...

Nala har sin chip langt nede på det ene forbeinet. Den ble en gang satt i nakken...så forstår dere venter!

Kathrine sa...

å sette inn chip på dem blir omtrent som når jeg legger mobilen i lomma på ridebuksa - den befinner seg i skoa før økta er omme ;)