Sider

tirsdag 1. september 2009

Utvidelse av hundegård.

Siste delen av ferien har blitt brukt til å utvide hundegården. Den gamle var etterhvert blitt litt trang og liten, og med 4 rekrutter dette året tvang det seg på en utvidelse. Vi har enda ikke blitt helt ferdige, men gjerdet rundt er ferdig og valpe/tispegården er sikra med en halv meter netting nedgravd på innsiden. Enda så gjenstår det å bygge hundehus og litt subbus tvinger seg nok på etterhvert også. Men med dobbelt så mye plass å løpe på for hundene og mulighet for oss å gå inn uten å tvinge seg forbi 4 hunder med en gang, har trivselsnivået økt for både hunder og mennesker.
Hundegårdstomta sett nedenfra, gamlegården til høyre.
Tomta til den nye hundegården sett ovenfra, noen stolper har kommet opp.
Bakveggen kommet opp, og de fleste stolpene.
Brukte GD'en som anker da vi strammet nettingen

Døra ut mot skogen og komposthaugen ferdig. Døra er montert i et portelement som kan tas løs hvis vi må ut med noe litt større som ikke går gjennom døra.

Hoveddør og portelement montert. Portelementet er stort nok til at det skal gå å få opp en traktor i hundegården hvis det blir behov for det. Nettingen til gamle hundegården er ikke tatt ned enda.
Valpene fikk lov til å teste den nye gården og de var veldig fornøyd.
Hele hundegården ferdig, nettingen mellom de to gårdene er fjernet, og valpe/tispegården nede til venstre er ferdig. Den har to dører, en inn til hundegården og en slik at det går å ta ut en hund uten at man må inn i selve hundegården.