Sider

mandag 16. februar 2009

Hyttetur

Nå har vi vært på første hyttetur med hundespann. Valget falt på Buvollen i Forradal. Kristian hadde tatt fri fredag, og vi brukte mesteparte av dagen for å ordne utstyr og pakke alt som skulle være med. Foret hunder før vi kjørte hjemmefra, og tok handelen på Stjørdal. Pizza Grandiosa ble fortært hjemme hos foreldrene til Kristian før vi la ivei mot hytta.

Startet ca klokka halv 11 fra parkeringen. Det snødde tett, så det var fint at det var oppkjørt skuterspor nesten helt fram til hytta. Hele sirkuset var med, Kristian hadde 8 og jeg 6. Det gikk ikke fort med oss, men det gikk da framover. Kristian hadde nok mer sprut i spannet sitt enn det jeg hadde, men han fikk de ikke til å gå noe særlig uten pes, så da måtte jeg kjøre først helt til vi skulle brøyte siste biten. Da måtte 8-spannet ta over.


Heldigvis hadde vi lagt inn hytta på Gps, for det var nesten en halv meter med nysnø, og lett å kjøre seg bort bortover alle myrdragene som lignet på hverandre i mørket. Men vi fant da fram, selv om de siste 300 meterne antagelig tok like lang tid som de 8 første km. Da vi hadde fått installert oss på hytta og alt var klart for kvelden var klokka blitt 2. Doser og Houndy fikk ligge inne.


Lørdag ble det bare en liten tur opp til Vigdevatnet og tilbake til Buvollen.Søndagen kjørte vi ned igjen.Kristian, Tussa og Alv koser seg på lørdagskveldenDodger og KristianValentinesmiddag: Pepperbiff, potetsalat og potetgullKristian sitt hundespann på lørdagDoser, Kristi og Tussa

Ernst søndag morgen


Mitt spann på vei ned søndag.


Peik spiste sela si, så Ernst lånte bort sin og sprang løs.


Kristian

Ingen kommentarer: