Sider

tirsdag 1. desember 2009

Forsøk på å lage piggsko

Dette er et forsøk på å lage et par piggsko som kan brukes på litt lengre turer enn fram og tilbake til postkassa. Har hatt dårlige erfaringer med alle type brodder som skal festes til skoene bortsett fra et par Vibramsåler med skruer som jeg lånte på en fjelltur for en del år tilbake. Disse får man bestilt på nettet til ca. 750 kr.

Men det mangler jo ikke på gamle og utslitte fjellsko som tåler en og annen tur til. Jeg har et par gamle Alfa Bever som har gjort tjenesten sin og er langt fra vanntett, men holder snø unna en stund i hvertfall.
Disse kombinert med lignende skruer fra Biltema til 29,90,- for 250 stk. så går det fort å lage piggsko.Her er resultatet. Kommer med en liten rapport når jeg har fått testet de ordentlig.

2 kommentarer:

Kathrine sa...

Dette likte jeg godt :)
Har et par gamle fjeøøsko liggende jeg og - så på hedmarken tror jeg det var at de pigga opp sko på lik linje med bildekk......

kju sa...

Bedre seint enn aldri. Her kommer en liten rapport. Fikk stor glede av skoa utover vinteren. Men skal ta ut noen av skruene før neste sesong for å få litt bedre grep.