Sider

tirsdag 6. oktober 2009

Høsttreningsparadis

Julie og Arnt Ola på vei inn etter treningstur.
Valpene på langkjetting


I helga var vi for første gang inne ved Skatlandstrand og trente. Dette er et område vi har spana på lenge som høsttreningsområde, men vi har aldri fått bestemt oss for å reise. Men nå ble det. Det var meldt oppholdsvær og bare det virket veldig positivt siden det har regnet LENGE nå. På lørdag lastet vi lavvo, overnattingsutstyr, 17 hunder og lånt treningsvogn på hengeren og kjørte inn til Bogn fritidsområde. Innen vi hadde fått ut langkjetting og satt opp lavvo, så kom også Julie og Arnt Ola. Det begynte også å regne.. Startet første treningsrunde med 6 hunder foran vogna og kjørte ca 12km. Neste runde kjørte vi 7 hunder, og da pissregnet det. Kom tilbake til lavvoen gjennomvåte og kalde og dessuten kjempesultne siden vi ikke hadde spist skikkelig siden frokost. Det ble straks bedre da vi hadde fått fyr i ovnen i lavvoen, og spist en bedre middag.

Søndag var det blitt oppholds og knall vær og vi kjørte ut samtidig med Arnt Ola og Julie. Kjørte en ny løype denne dagen, og med 7 hunder i spannet. Tok en liten matbit før vi reiste ut med 8 hunder. Peik og Kristi fikk seg to runder og var fornøyd med det. Var veldig fornøyd med unghundene på denne turen, spesielt Alv som gjorde en kjempejobb i front.

Valpene fikk også sin første tur på langkjetting denne helga og syntes det var helt greit. Rolig gjeng.

3 kommentarer:

kathrine sa...

herlig med tur kan jeg tenke meg, og veldig godt med mat på slutten av en lang dag :)

riskeulven sa...

Åhhh, mitt oppdretterhjerte banker når dere skryter av Alv, MEN så har dere jammen jobba mye med han og da, så all ære skal dere ha for det. Jeg er sååå glad for at både Alv og Tussa er kommet til kompetente hundemennesker !
Skal dere på treningssamlinga på Hjerkinn 16. - 18. oktober ?

Tone sa...

Det så fint ut :)